Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я!» пройшли в Костянтинівці

У минулу суботу, 14 березня, у концертно-спортивному залі Костянтинівського вищого професійного училища було жваво, святково і весело. Динамічна музика, шум дитячих та дорослих голосів, люди в спортивній формі – усе говорило про те, що тут мають розвернутися неабиякі спортивні баталії. Увесь цей антураж віщував про міський спортивний конкурс «Мама, тато, я – спортивна сім’я!», організований Костянтинівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з міським спорткомітетом та відділом у справах сім’ї та молоді.

Змагання, спрямовані на формування здорового способу життя, а також залучення молодих сімей до колективного і корисного дозвілля, проводяться не перший рік. Організатори зазначають, що з кожним роком кількість сімей, які бажають взяти участь у змаганнях, збільшується: якщо в минулому саму спортивну родину виявляли з 9-ти команд, то в цьому – з 13-ти.

На шикуванні команди вітали директор Центру «Спорт для всіх» Борис Каманов, голова спорткомітету Володимир Онофрійчук, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Світлана Ткаченко. Вони закликали учасників продемонструвати весь свій спортивний потенціал, волю до перемоги і чесне суперництво. Допомогу в проведенні змагань надали волонтери спортивного клубу «Юність» Центру «Спорт для всіх» (керівник Ельвіра Палій).

У заході брали участь найбільш спортивні, веселі та креативні сім’ї. Свої силу і швидкість дорослі та діти могли показати в естафетах, у яких були задіяні не тільки всі групи м’язів, але і різний спортивний інвентар: м’ячі, гімнастичні обручі, скакалки і т.д. Зовсім по-дитячому раділи перемогам мами і тата, а діти були в захваті від батьківської любові і турботи. Спортивно-сімейне свято пройшло на одному диханні.

Цього року призерами стали сімейні команди Москаленко, Кищик і Следник. Утім, як би не розподілилися підсумкові місця конкурсу, головним призом змагань для всіх стали гарний настрій, спортивний азарт, усмішки і сміх. Призери спортивних стартів нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками від організаторів конкурсу, усі учасники – солодкими призами, виділеними підприємством «Конті», і вимпелами «Спорт для всіх єднає Україну». Фінальним акордом спортивного свята стало загальне дружне фото на довгу пам’ять.

«Цей конкурс дарує, насамперед, гарний настрій. Варто тільки подивитися, як радіє дітвора та їхні батьки, як вони щасливі і безтурботні. На мою думку, ось таким чином об’єднуються сім’ї», - підбив підсумки змагань директор Костянтинівського міського центру «Спорт для всіх» Борис Каманов.

 
16.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах