Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Жіноча волейбольна команда Володарського району вийшла у фінал обласних змагань

14 березня в спортивному залі Володарської загальноосвітньої школи №1 відбувся зональний етап чемпіонату ДОО ФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд.

У змаганнях, які проходили в рамках «Обласних сільських спортивних ігор-2015», присвячених 65-річчю утворення ФСТ «Колос», взяли участь команди Першотравневого, Волноваського та Володарського районів Донецької області.

На урочистому відкритті всіх присутніх привітав перший заступник голови Володарської райдержадміністрації Володимир Павлішин, побажавши учасникам чесної, коректної гри і справедливого суддівства.

Змагання проходили за коловою системою до трьох перемог. У підсумку, не виявилося рівних команді Володарського району – усі її зустрічі завершилися з рахунком 3:0. Таким чином, вона стала переможцем групи, вийшовши у фінал. У складі команди виступали гравці А.Каширіна, А.Чавдар, В.Шайтан, С.Петухова, Н.Бурцева, Г.Тохтаріц, Я.Чека.

Відзначимо, що в цей же день у Слов’янську проходив зональний етап змагань з волейболу серед жіночих команд 6-ти районів Донецької області: Слов’янського, Добропільського, Краснолиманського, Олександрівського, Ясинуватського і Костянтинівського.

 
16.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах