Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вихованка краснолиманського футболу Софія Рубан стала кращим нападником турніру в Іспанії

Кращим нападником Інтернаціонального турніру серед жіночих команд, який відбувся в Іспанії у передмісті Мадриду – місті Алькарконе, була визнана Софія Рубан – вихованка краснолиманського футболу, зокрема ФК «Багіра» (тренер – Олександр Рєзніков). На рахунку Софії чотири забитих м’ячі у ворота суперниць.

Софія Рубан виступила на престижному турнірі в складі команди «ІМС» (Київ). Крім українок, у змаганнях взяли участь представниці Іспанії, Японії та Голландії – усього шість команд. За підсумками турніру наші співвітчизниці посіли третє місце. Переможцями тут стали футзалістки команди «Атлетіко» (Мадрид, Іспанія), а другу сходинку посіли діючі чемпіонки Іспанії з колективу «Алькарконе».

Українські дівчата зазнали поразки від «Алькарконе» з рахунком 2:7 та перемогли «Сарагосу» (Іспанія) – 6:4. У матчі за третє місце вони виявилися сильнішими за команду з Голландії – 6:2.

Одразу після повернення з Іспанії Софія Рубан була запрошена на навчально-тренувальні збори до складу молодіжної збірної команди України U-19 з футболу, яка здійснює підготовку до відбіркових матчів чемпіонату Європи, та турніру, який відбудеться в Німеччині у квітні 2015 року.

 
16.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах