Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольський «Спорт для всіх» завітав із конкурсною програмою до школи № 51

Фахівці Маріупольського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» днями стали гостями у дітвори із загальноосвітнього навчального закладу ЗОШ № 51.

Традиційно, діти стали учасниками спортивно-конкурсної програми. Школярі з азартом включилися в «погоню за нагородами» і боротьбу за визначення найбільш активного, спритного, швидкого – одним словом, найспортивнішого серед хлопчиків 5-8 класів.

Після першого конкурсу «жонглювання м’ячем», який згідно з умовами тривав 1 хвилину, з результатом 93 очка лідерство захопив восьмикласник Данило Таракута. Другими тут стали його однокласники Максим Іванов і Євген Михайлишин, у активі яких по 69 очок.

Краще за всіх із хвилюванням у конкурсі на точність («удари по воротах») впорався п’ятикласник Кирило Гамбург.

У третьому завданні знову відзначився Данило Таракута. Він став найвлучнішим у метанні дротиків.

Апогеєм всієї конкурсної програми стала церемонія нагородження. Переможцям і призерам були вручені грамоти управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради. А від міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» – велика подяка за співпрацю та популяризацію здорового способу життя директору школи № 51 Ірині Фомічевій і, як подарунок, спортивний інвентар.

 
16.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах