Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов Кубок області з легкої атлетики

2 травня в Донецьку на стадіоні СК «Кіровець» відбулися змагання Кубку Донецької області з легкої атлетики.

У змаганнях взяли участь понад 200 спортсменів з 16 команд міст нашого регіону, представники Одеської, Дніпропетровської та Хмельницької областей.

Через те, що спортивний комплекс «Кіровець» ще не в змозі прийняти легкоатлетичні змагання в повному обсязі, змагання зі стрибків у висоту, з жердиною та штовхання ядра відбувалися у манежі «Донецьк», а представники довгих метань змушені були зробити змагальну паузу.

У спринті швидкі секунди показали заслужений майстер спорту України Дарина Приступа з Донецька – 11,3 – та Денис Денисов з Макіївки – 10,5. Лідер довгого спринту в України серед жінок, чемпіонка Європи Аліна Логвиненко з Артемівська була кращою з бігу на одне коло – 53,8, а серед чоловіків ще раз покращив свій особистий результат представник Горлівки, претендент на участь у юнацькому Чемпіонаті світу Олексій Чіканов – 48,6. У секторі зі стрибків з жердиною своє повернення після відновлення від травми стрибком на 4 м святкувала донеччанка Ганна Шелех. З таким же результатом на другій сходинці опинилась Катерина Козлова. У фіналі бігу на 1500 м серед чоловіків переміг представник Хмельницької області Олег Каяфа – 3.47,6, а серед жінок кращою стала кандидатка на участь у юнацькому Чемпіонаті світу Марина Царик – 4.348,2. Макіївчанин Дмитро Безпам’ятний не залишив жодних надій суперникам у бігу на 400 метрів з бар’єрами – 52,4. А в секторі з потрійного стрибку ветеран нашої команди, вихованець СК «Азовмаш» Юрій Опацький продемонстрував відмінну серію стрибків, досягнувши відмітки 16 м 15 см. Серед жінок кращою стала Ганна Александрова з Краматорська – 13 м 33 см. Також свій особистий результат у штовханні ядра показав донеччанин Іван Білогуров – 16 м 33 см.

У командному заліку першою стала команда Донецька, на другій сходинці – колектив з Маріуполя, а замкнули трійцю призерів представники м. Макіївки.

Наступним стартом літнього легкоатлетичного сезону стануть змагання відкритого чемпіонату області, які відбудуться 10-11 травня у м. Донецьк на стадіоні СК «Кіровець».

 
07.05.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах