Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обрано нового голову Красноармійської районної організації ФСТ «Колос»

13 березня в Красноармійську відбулася звітно-виборча конференція Красноармійської районної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос», у якій активну участь взяли представники спортивної громадськості району.

Конференцію відвідали заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова і в.о. голови обласної організації ВФСТ «Колос» України Іван Костянецький.

Згідно з порядком денним, було заслухано звіт голови районної організації Євгена Безрученка, озвучено основні досягнення і результати роботи за 5 років та обговорено проблемні питання в роботі.

За підсумками виборів новим головою Красноармійської районної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» став Сергій Васильєв. Цю кандидатуру підтримала більшість делегатів конференції. Сергій Володимирович має багаторічний досвід організаторської роботи, працював на керівних посадах в органах внутрішніх справ. Він представив свою концепцію подальшої роботи районної спортивної організації, яку схвалила спортивна громадськість району.

 
15.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах