Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську люди з обмеженими можливостями змагалися з комунальниками

12 березня в Краматорську в Донбаському міжрегіональному центрі професійної реабілітації інвалідів пройшов товариський турнір з настільного тенісу та більярду.

Між собою змагалися слухачі центру та працівники міського управління житлово-комунального господарства. Люди з обмеженими можливостями запросили комунальників на дуель, щоб привітати їх із професійним святом, що наближається – у неділю буде відзначатися День працівників комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Команда слухачів ДМЦПРІ готувалася ґрунтовно. Зібралися тенісисти з Краматорська, Запоріжжя, Кіровського, Горлівки, Слов’янська і Зугреса. У більярд грали краматорчани Петро Сигов та Євген Мигунов.

У комунальну команду увійшли заступник начальника управління Андрій Литвиненко, начальник відділу житлового фонду та енергетики Геннадій Зеленов, фахівці Володимир Косогов, Яна Кузнєцова та Олександр Стритчик.

З вітальним словом до команд звернулися начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик та директор ДМЦПРІ Світлана Фоміна.

За підсумками тенісного турніру всі призові місця посіли слухачі центру:

1 місце – Сергій Баль (Кіровське),
2 місце – Віктор Карпа (Запоріжжя),
3 місце – Павло Сазонов (Горлівка).

Кращим у турнірі з більярду став провідний спеціаліст відділу управління відділу комунальної власності УЖКГ Володимир Косогов, який вирвав перемогу з рахунком 6-7 у заступника начальника управління ЖКГ Андрія Литвиненка.

Усі учасники змагань отримали подарунки – їх надали громадська організація «Країна вільних людей» спільно зі штабом «Поможем», а також підприємці Лариса Хазова і Марк Фомін.

 

Натхнені успіхом слухачі центру реабілітації мають намір продовжити практику проведення подібних зустрічей і готові активно тренуватися, щоб показати, на що вони здатні.

 
13.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах