Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ігор Радівілов – претендент у номінації «Герой українського спорту-2014»

Вже зовсім скоро, 8 квітня, під час IX Всеукраїнської урочистої церемонії будуть вшановані лауреати «Героїв спортивного року-2014».

«Герої спортивного року» – це національний спортивний «Оскар», покликаний визначити та нагородити найкращих спортсменів, тренерів, команди, фахівців з усіх видів спорту. Визначає їх Українська Академія спорту, до якої входять легендарні спортсмени, що завершили активну спортивну діяльність та залишили визначний слід в олімпійській історії, шляхом таємного голосування.

Але є одна номінація – «Герой українського спорту», де переможця може обрати кожен бажаючий. Цього року народний улюбленець обиратиметься як серед чоловіків так і серед жінок.

У число претендентів у номінації «Герой українського спорту-2014» потрапив і представник Донеччини, гімнаст родом з Маріуполя Ігор Радівілов. Нагадаємо, у минулому році Ігор став срібним призером чемпіонатів світу та Європи зі спортивної гімнастики (опорний стрибок), а також бронзовим призером чемпіонату Європи в командній першості.

Підтримати нашого спортсмена можна
на офіційному сайті НОК України (http://noc-ukr.org/about/poll/),
у групах НОК України/Олімпійська команда в соціальних мережах

Голосування триватиме з 12 по 22 березня включно.

 
12.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах