Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Сіверську відкрили оновлений спортивно-оздоровчий комплекс «Доломітчик»

29 квітня відбулося урочисте відкриття спортивно-оздоровчого комплексу «Доломітчик» Артемівського району (м. Сіверськ).

У заході взяли участь голова Донецької облдержадмінсітрації Андрій Шишацький, голова Артемівської райдержадмінсітрації Віктор Данилов, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадмінсітрації Віктор Кірбаба.

Губернатор Донеччини зазначив, що діти повинні мати усі необхідні можливості для всебічного розвитку і тому регіональна влада разом з органами місцевого самоврядування буде робити все для того, щоб створити умови для реалізації дитячих здібностей в містах та районах області. Тим  самим будуть виконуватись соціальні ініціативи Президента України «Діти-наше майбутнє», які, зокрема, спрямовані на розвиток спорту, відкриття дитячих спортивних майданчиків і палаців спорту.

Палац спорту «Доломітчик» введено до експлуатації ще 1972 року і майже три десятиліття спортивний об’єкт перебував на балансі Сіверського доломітного комбінату. Після цього був прийнятий до комунальної власності Артемівського району. Будівельні роботи, що виконувались за кошти бюджету, в закладі розпочались у 2004 році і тривали майже по сьогодні. Поступово замінювались інженерні мережі, вікна, двері, технічне устаткування, ремонтувався басейн. Загалом на реконструкцію витрачено понад сім мільйонів гривень, з яких понад шість виділила держава, 800 тисяч – область та 200 тисяч – місцева влада.

У ході церемонії відкриття голова облдержадміністрації передав керівництву спортивного закладу сертифікат на придбання сучасного обладнання для тренажерної зали.

Таким чином, сьогодні у невеликому Сіверську створено сучасну інфраструктуру для зайняття спортом та зміцнення здоров᾿я місцевих жителів. Відтепер приміщення відремонтованого палацу спорту оснащено сучасним басейном для занять з плавання, великими спортивним та тренажерними залами.

 

 

За матеріалами управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації
http://donoda.gov.ua

 
30.04.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах