Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітання з 60-річчям

13 лютого День народження святкує Віктор Миколайович Скляров, тренер-викладач з легкої атлетики комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа м. Слов’янськ».

Віктор Миколайович працює тренером з легкої атлетики з 1980 року. За цей час він підготував 3 майстри спорту, 15 кандидатів у майстри спорту. Його вихованці були членами збірної команди СРСР, переможцями Кубку СРСР, чемпіонами СРСР.

За часів незалежності України учні Віктора Склярова є постійними учасниками, переможцями та призерами різноманітних змагань обласного та Всеукраїнського рівнів, членами збірних команд Донецької області та України.

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і спортивна громадськість Донеччини щиро вітають Віктора Миколайовича із 60-річчям!

Бажаємо ювіляру міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги на довгі-довгі роки для здійснення всього задуманого.

 

За вагомий особистий внесок у пропаганду здорового способу життя, розвиток фізичної культури та спорту в м. Слов’янськ та з нагоди 60-річчя дня народження Віктор Миколайович Скляров нагороджений почесною грамотою Слов’янської міської ради.

 
13.02.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах