Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відзначили юних хокеїстів

12 лютого в Слов’янську в урочистій обстановці відзначили призерів регіонального хокейного турніру «Золота шайба Донбасу», який проходив на Дружківській арені «Альтаїр» 7-8 лютого.

За підсумками даних змаганнях дві слов’янські команди вибороли призові місця: хокеїсти молодшої групи (6-8 років) посіли друге місце, а їхні старші товариші (9-11 років) завоювали «бронзу». Також слов’янці були відзначені пам’ятними призами турніру в номінаціях «Кращий захисник» та «Кращий нападник».

Привітати юних спортсменів, їхніх батьків та тренера прийшли заступник міського голови Віктор Воропаєв та начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту міської ради Олександр Міщенко.

Віктор Воропаєв зазначив, що досягнення спортсменів – це результат наполегливих тренувань під керівництвом досвідчених наставників, а також воля та підтримка з боку батьків. Заступник міського голови побажав юним хокеїстам подальшого спортивного росту і висловив упевненість, що в недалекому майбутньому вони обов’язково стануть чемпіонами.

Спортсмени з молодшої та старшої груп, а також тренер команди Слов’янська хокейного клубу «Донбас» Матвій Григорюк були відзначені подякою Слов’янської міської ради, а хлопці отримали ще й солодощі.

Заступник директора дитячо-юнацької спортивної школи хокейного клубу «Донбас» Федір Іллєнко висловив подяку Слов’янській міській раді за тісну і плідну співпрацю в розвитку хокейних традицій нашого регіону.

 

 
12.02.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах