Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дитячий хокейний турнір «Золота шайба Донбасу» фінішував

7 і 8 лютого в Дружківці на Льодовій Арені «Альтаїр» проходив регіональний хокейний турнір серед дитячих команд «Золота шайба Донбасу».

Як повідомлялося раніше, на урочистій церемонії відкриття змагань їх учасників привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

У хокейному турнірі брали участь вісім команд з Дружківки, Краматорська, Костянтинівки та Слов’янська. Кожне місто було представлене колективами двох вікових категорій – старшої групи (9-11 років) та молодшої (6-8 років). Також свої вміння на льоду Арени «Альтаїр» в перервах між іграми турніру показали вихованці школи клубу «Донбас» із секції фігурного катання.

За підсумками двох змагальних днів було зіграно 20 матчів, у яких хокеїсти двох вікових груп закинули 130 шайб.

Серед старших команд перемогу здобули хлопці з Краматорська, які у фіналі обіграли однолітків з Дружківки – 4:2. Бронзові медалі тут отримали слов’янці.

Серед молодших хокеїстів найсильнішою виявилася команда з Костянтинівки, яка у фіналі перемогла суперників зі Слов’янська. У матчі за третє місце кращими були юні хокеїсти з Дружківки.

 
 
09.02.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах