Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці стартував хокейний турнір «Золота шайба Донбасу»

7 лютого в Дружківці на Льодовій Арені «Альтаїр» відбулася урочиста церемонія відкриття регіонального хокейного турніру серед дитячих команд – «Золота шайба Донбасу».

Від імені голови Донецької облдержадміністрації та спортивної громадськості регіону учасників змагань привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту ОДА Володимир Мицик.

- Я висловлюю подяку хокейному клубу «Донбас» за те, що в цей складний час він організував найпотужнішу в Україні дитячу школу з хокею та фігурного катання. Проведення турнірів подібного рівня є зараз дуже важливим для Донецької області. Сьогоднішні змагання є першими для їх учасників. І ми сподіваємося, що хлопці, які стоять перед нами, через якийсь час будуть гідно представляти честь і хокейного клубу «Донбас», і збірної команди України, - сказав Володимир Мицик.

У турнірі, який проходитиме протягом двох днів – 7 і 8 лютого, візьмуть участь вісім команд з Дружківки, Краматорська, Костянтинівки та Слов’янська. Кожне місто буде представлене колективами двох вікових категорій – старшої групи (9-11 років) та молодшої (6-8 років). Крім юних хокеїстів, свої вміння на льоду Арени «Альтаїр» покажуть також вихованці школи клубу «Донбас» із секції фігурного катання.

У суботу команди зіграють матчі групового етапу, а в неділю відбудуться ігри плей-офф за призові місця.

 
 
07.02.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах