Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олександр Сітковський претендує на звання найкращого легкоатлета Європи в січні

Європейська легкоатлетична асоціація (ЄАА) оголосила список претендентів на звання найкращого легкоатлета першого місяця року на континенті. Серед них – три українця, і один представляє Донецьку область.

Серед чоловіків кандидатом на почесну нагороду є Олександр Сітковський з Маріуполя. 25 січня він посів третє місце у міжнародному марафоні, що проходив у Маракеші (Марокко). При цьому наш легкоатлет встановив особистий рекорд, а також показав найкращий результат сезону у Європі - 2:09.11.

Проголосувати за Олександра можна на офіційній сторінці ЄАА у мережі Facebook за наступним посиланням: https://www.facebook.com/EuropeanAthletics/app_1528558307425484.

Серед жінок до 12-ти номінанток увійшли відрази дві українки. Тетяна Гамера-Шмирко 25 січня вже втретє поспіль виграла марафон у Осаці (Японія), перевершивши більш ніж на хвилину національний рекорд – 2:22.09. А два дні потому Анастасія Мохнюк у Запоріжжі на командному чемпіонаті України у п’ятиборстві показала найкращий результат сезону у світі, набравши 4707 очок. Також це її особистий рекорд.

Проголосувати за українських легкоатлеток можна тут.

Голосування триватиме до 13:00 за київським часом понеділка, 16 лютого.

 
05.02.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах