Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський урок з дітьми шкіл-інтернатів провели в Маріуполі

Олімпійський урок для дітей зі шкіл-інтернатів у Маріуполі провели тренерський колектив філії Академії ФК «Шахтар» спільно з управлінням з фізичної культури і спорту Маріупольської міськради.

У змаганнях, які пройшли в легкоатлетичному манежі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 4, брала участь дітвора двох вікових категорій.

Дітям були запропоновані конкурсні завдання із загальнофізичної підготовки, гра «1 в 1» на малі ворота, ведення м’яча з ударом у площину воріт. Крім того, хлопці отримали можливість проявити себе в турнірі з міні-футболу «Олімпійський урок».

За підсумками турніру перемогу здобула загальноосвітня школа-інтернат № 2. Друге місце посіли учні загальноосвітньої школи-інтернату № 21, а третє – представники спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 37.

За проявлені в конкурсних завданнях спритність і вправність спеціальними призами оргкомітету були відзначені:

Інтернат № 2 – Віктор Броневич, Сергій Морозов;
Інтернат № 21 – Владислав Ращенко, Денис Сахаров;
Інтернат № 37 – Леонід Требунський, Дмитро Кузнєцов.

Команді-переможцю та призерам були вручені призи, грамоти та медалі, а також атрибутика і комплекти ігрових фірмових «Шахтарських» м’ячів.

Усі учасники Олімпійського уроку отримали масу позитивних емоцій. Вони висловили побажання в подальшому традиційно проводити зустрічі з яскравими представниками школи маріупольського футболу. Щоб у рамках нетрадиційних і нестандартних конкурсах, які не зустрічаються на ігровому полі, мати можливість змагатися в спритності, швидкості і винахідливості.

 
04.02.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах