Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пройшли шкільні змагання Слов’янського району з шашок, шахів та настільного тенісу

28 і 30 січня спортивний зал Слов’янського хіміко-механічного технікуму приймав районні змагання з шашок, шахів та настільного тенісу серед школярів.
 

28 січня визначалися кращі серед команд загальноосвітніх шкіл І-Ш ступенів у залік Спартакіади школярів. Усього в змаганнях взяли участь 12 шкіл Слов’янського району.

За підсумками проведення Спартакіади з шашок переможцем стала збірна команда Билбасівської школи, друге місце посіла Райгородоцька школа, а третє – Черкаська школа № 2.

У змаганнях з шахів першою стала команда Маяківської школи. На другому місці опинилася команда Билбасівської школи, на третьому – Райгородоцької школи.

У змаганнях з настільного тенісу перше місце посіли учні Долинської школи, друге – Райгородоцької школи, третє – Олександрівської школи.
 

30 січня відбувся чемпіонат Слов’янського району з шашок, шахів та настільного тенісу серед команд загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів у залік Спартакіади школярів.

У змаганнях з шашок перше місце посіла команда Сидорівської школи, друге – Билбасівської школи, третє – Красноармійської школи.

У змаганнях з шахів кращою стала команда Билбасівської школи. Учні Сидорівської школи були другими, а Красноармійської – третіми. Така ж трійка призерів була зафіксована і в змаганнях серед загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів з настільного тенісу.

 
03.02.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах