Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську пройшов чемпіонат області з пауерліфтингу

У Краматорську завершилися чемпіонати Донецької області з пауерліфтингу та жиму лежачи (екіпірувальний дивізіон).

Як і останні три зимових турніри, змагання проходили в спортивному залі ЗОШ № 35.

У чемпіонаті взяли участь близько 120-ти спортсменів усіх вікових категорій – від юнаків до ветеранів. У Краматорськ приїхали атлети з Димитрова, Донецька, Дружківки, Єнакієвого, Костянтинівки, Красного Лиману, Мангушу, Маріуполя, Слов’янська, Соледару. У зв’язку з подіями, які відбуваються в регіоні, на жаль, деякі спортсмени не змогли приїхати на чемпіонат цього року.

Успішно на чемпіонаті області виступили господарі змагань – краматорські пауерліфтери, вихованці тренерів Олексія Бичкова, Олександра Балабанова, Артема Маринова, Олега Усенка.

Серед чоловіків у ваговій категорії 66 кг перше місце виборов Володимир Тітенков (загальна сума 545 кг). У ваговій категорії 93 кг кращим став Євген Белий (790 кг), у категорії до 120 кг – Артем Супрун (875 кг). Серед юніорів першим у ваговій категорії 83 кг був Іван Одаренко (670 кг), у категорії 105 кг – Микола Арсенюк (842,5 кг), у категорії 120 кг – Андрій Шевченко (795 кг). Серед жінок кращими стали: у категорії 63 кг – Тетяна Свиридова (242,5 кг), у категорії 72 кг – Любов Герасименко (385 кг). У командному заліку серед чоловіків, жінок та юніорів краматорчани зайняли перше місце.

У категорії жим лежачи краматорські спортсмени також показали відмінний результат, посівши друге загальнокомандне місце. Юніор Дмитро Бобров став першим у ваговій категорії до 83 кг (175 кг), а Євген Нусанов – у категорії до 105 кг (190 кг). Сергій Шутько з результатом 260 кг став другим у вазі 120 кг.

Маріуполь на змаганнях представляли 12 спортсменів, і всі повернулися додому з нагородами. Серед юніорок у категорії до 63 кг перше місце в безекіпірувальній версії посіла Марина Кириленко, вихованка заслуженого тренера України Степана Ніколюкіна. Ще одна вихованка Ніколюкіна, 14-річна Руслана Краснова стала кращою в категорії до 63 кг серед дівчат. Серед юнаків чемпіонами області стали Євген Святенко (в/к до 120 кг) і Владислав Чорний (в/к до 74 кг), а Олександр Рубець (в/к до 93 кг) переміг у Краматорську серед юніорів.

За підсумками змагань була відібрана команда Донецької області для участі в чемпіонатах України з пауерліфтингу серед юнаків, юніорів та дорослих, які пройдуть в лютому.

 
12.01.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах