Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Харцизьку пройшли змагання з міні-футболу серед навчальних закладів

На зимових канікулах Харцизький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів кубок з міні-футболу серед навчальних закладів – юнаків 2000 року народження і молодше.

У змаганнях, які проходили у палаці спорту «Трубник», взяло участь шість загальноосвітніх шкіл Харцизька: НВК № 1, 2 і 25 «Інтелект», ЗОШ № 1, 3, 4. Це ті школи, де директора приділяють велику увагу фізичному вихованню учнів.

Турнір пройшов на хорошому рівні. За підсумками попередніх ігор у матчі за третє місце зустрілися ЗОШ № 4 та НВК № 2, де з рахунком 2:1 виграла школа № 4. Два м’ячі забив Тарас Фільчаков, який і став кращим бомбардиром турніру – усього на його рахунку дев’ять голів.

За звання кращої команди боролися переможці групових змагань – НВК № 25 «Інтелект» та ЗОШ № 3. Юні футболісти третьої школи брали участь цим складом в старшій групі і залишили хороші враження, а воротар Ігор Матяш отримав приз як кращий серед стражів воріт. Однак підопічні тренера Ю. Маслова, вихованці НВК № 25 «Інтелект», на цей раз були сильнішими за своїх однолітків і виграли з рахунком 3:1. Команда отримала кубок, а Богдан Поталов був визнаний кращим гравцем турніру.

Головний суддя змагань – Володимир Шпортало.

 
12.01.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах