Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Школа ХК «Донбас» проведе турнір «Золота шайба Донбасу»

Дитячо-юнацька спортивна школа хокейного клубу «Донбас» проведе регіональний турнір серед дитячих команд з Дружківки, Краматорська, Костянтинівки та Слов’янська.

У турнірі, проведення якого заплановано на першу половину лютого, візьмуть участь вісім команд, по дві з кожного вищезгаданого міста. Команди будуть класифікуватися як «старша» і «молодша». Старша команда складатиметься із вихованців ДЮСШ ХК «Донбас» від 9 до 11 років, а молодша – з хлопців від 6 до 8 років.

Примітно, що всі ці діти почали своє навчання в школі донецького клубу у вересні 2014 року, на базі Льодової Арени «Альтаїр». Тепер для юних хокеїстів настала пора першого в житті турніру на рідній для них ковзанці!

«Радий, що у дітей є така можливість – провести справжній турнір на такій прекрасній арені! - Каже неодноразовий учасник всесоюзного турніру «Золота шайба» середини 1970-х років Олександр Варлаченко. - У наш час таких умов не було, а зараз хокейний клуб «Донбас» робить дуже багато для розвитку хокею і фігурного катання в регіоні, і у всій країні».

«Золота шайба Донбасу» не залишить без уваги і другу половину вихованців ДЮСШ – дітей, які з вересня місяця почали займатися фігурним катанням. Вихованці цих секцій з Дружківки, Краматорська, Костянтинівки і Слов’янська в перервах між іграми хокейного турніру зможуть показати все, чому вони вже навчилися за п’ять місяців тренувань.

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
12.01.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах