Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську визначився переможець традиційних змагань з футзалу на Кубок ректора ДДПУ

29 грудня в Слов’янську в спортивному корпусі Донбаського державного педагогічного університету відбувся фінал відкритих змагань з футзалу «Кубок ректора – 2014».

Турнір є традиційним для  Слов’янська, проводиться з 2003 року і збирає найкращі аматорські команди міста та району.

Цього року в змаганнях взяли участь 12 колективів, які протягом грудня виборювали право зіграти в фіналі.

У вирішальному матчі зустрілися слов’янські команди «Маракеш» та «Словхліб». Як і передбачалося, фінал видався динамічним та цікавим: миттєві контратаки, чудові сейви воротарів, неперевершені удари бомбардирів – такий матч міг стати окрасою будь-якого мундіалю! Фінальний свисток зафіксував рахунок 10:9 на користь команди «Маракешь», яка і стала володарем «Кубка ректора» у 2014 році.

Зазначимо, що третє місце за підсумками змагань виборола команда «Гаванна» (Слов’янськ), а четверте – колектив «Рибхоз» (Слов’янський район).

Кращих гравців та призерів турніру на урочистому нагородженні відзначили начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко, проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат фізико-математичних наук Донбаського державного педагогічного університету Станіслав Чайченко, завідувач кафедри фізичного виховання, професор Владислав Дичко. Команда-переможець від проректора університету отримала кубок.

 
30.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах