Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську відкрилася секція з фехтування

У Красноармійську на одну спортивну секцію стало більше – нещодавно в місті з’явився фехтувальний клуб «Золотий Дракон».

З 18 грудня в Красноармійській загальноосвітній школі № 3, завдяки підтримці міського спортивного комітету, почалися тренування зі спортивного фехтування шаблею. Перші ж заняття підтвердили відому істину, що не талановитих дітей не буває. Тренер Ігор Синявський і діти сповнені впевненості та прагнення досягти успіху в одному з найпрестижніших видів олімпійського спорту. На даний момент у клубі вже активно займаються 7 дітей.

Зараз у секції йде набір дітей, які досягли 10-річного віку, але найближчим часом в планах у тренера створити окрему групу для спортсменів з шести років.

Крім спортивного фехтування шаблею, хлопчики й дівчатка будуть також вчитися оздоровчій гімнастиці, заснованій на Вин Чунь і цигун.

Винь Чунь – це китайська школа ушу. Найяскравішими її представниками є Брюс Лі та Джекі Чан. Цигун – це давньокитайська гімнастика, яка заснована на стилях бойових мистецтв і спрямована на оздоровлення організму. Усе це абсолютно нові напрямки для Красноармійська, але в міському спортивному комітеті впевнені, що вони знайдуть своїх шанувальників.

 
29.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах