Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріуполець Олександр Лашин – майстер спорту України міжнародного класу зі стронгмену

Маріупольський богатир Олександр Лашин став одним з перших в нашій країні володарів звання майстра спорту України міжнародного класу зі стронгмену.

У 2014 році Олександр Лашин неодноразово ставав переможцем і призером національних та міжнародних змагань. Так, він виграв перший чемпіонат України з лог-ліфту, був третім на міжнародних турнірах СК «Витязь» і «Слов’янське братство» в Москві.

У серпні Лашин в команді з Віктором Юрченко завоював «золото» парного чемпіонату світу зі стронгмену. Неодноразовий призер всесвітніх форумів, Олександр вперше піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу.

Крім Лашина, звання майстра спорту України міжнародного класу зі стронгмену у 2014 році було присвоєно Сергію Конюшку, президенту Федерації стронгмену України, голові осередку в м. Київ.

Для довідки

Олександр Валерійович Лашин народився 2 березня 1982 року в Маріуполі.

Віце-президент Федерації стронгменів України у Східному регіоні, голова колегії стронгменів, майстер спорту України з важкої атлетики. «Богатир року» 2008 р., 2010-2013 років. Переможець етапу Кубка світу зі стронгмену в 2012 р. (Дніпропетровськ), срібний призер чемпіонату Європи 2012 р. (Мадрид, Іспанія). Срібний та бронзовий призер етапу Кубка Світу 2013 р. (Ташкент) і бронзовий призер етапу Кубка Світу 2013 р. (Голландія), рекордсмен України. Бронзовий призер Міжнародного турніру зі стронгмену «Три богатирі» 2013 р. (Саратов, Російська Федерація).

Фото - http://www.strongliga.com/

 
25.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах