Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Родинському серед юних спортсменів провели турнір з міні-футболу

За підтримки комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради 20 грудня в затишному залі Родинського фізкультурно-оздоровчого комплексу відбувся турнір з міні-футболу серед юнаків 2003-2004 рр. н.

Змагання були приурочені до світлого і доброго свята Дня Святого Миколая. Ініціатором та спонсором турніру виступив профспілковий комітет ДП ВК «Краснолиманська» (голова – В.І.Щепотін).

На старт змагань вийшли 6 команд з Красноармійська, Селидового, Родинського, Димитрова та Білозерська.

За підсумками напруженої боротьби бронзові медалі завоювали юні футболісти з ДЮСШ м. Селидове (тренер – Ясон Табатадзе).

Окрасою всього турніру став фінальний матч, у якому зійшлися дві кращі команди: «Угольок» - Білозерське (тренер – В.І.Грібаускас) та ДЮСШ м. Димитров (тренери – Сергій Мороз та Владислав Засипка). Під час матчу димитровські спортсмени вели в рахунку 3:1, але не зуміли втримати перевагу, і за підсумками основного часу була зафіксована нічия. А в серії пенальті удача посміхнулася футболістам з Білозерська, які й стали переможцями турніру.

Кубок переможцям, медалі та грамоти фіналістам, а також солодкі призи для всіх без винятку учасників вручили головний тренер ФК «Шахтар» ДП ВК «Краснолиманська» Олександр Костюк та член профспілкового комітету Олександр Артамонов.

 
25.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах