Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Артемівському районі підвели підсумки роботи в сфері фізичної культури і спорту за 2014 рік

24 грудня в Артемівській райдержадміністрації пройшло засідання колегії райдержадміністрації.

На колегії було розглянуто питання «Про розвиток фізичної культури і спорту в Артемівському районі в 2014 році» та стан виконання «Програми розвитку фізичної культури і спорту в Артемівському районі на 2013-2016 роки», затвердженої рішенням Артемівської районної ради від 26 червня 2013 року № 6/31-380.

Враховуючи Регіональну цільову програму розвитку фізичної культури і спорту в Донецькій області на 2012-2016 роки, в Артемівському районі створені умови для занять фізичною культурою та спортом дорослого населення, молоді, учнів та дітей соціально-незахищених категорій. У 2014 році сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, відділом освіти райдержадміністрації, спортивними закладами Артемівського району проводилася достатня робота з виконання заходів програми, здійснювався комплексний підхід до реалізації заходів, спрямованих на розвиток фізичної культури та спорту, формування традицій і культури здорового способу життя у населення району, створення та забезпечення умов для зміцнення його здоров’я, популяризації масового спорту, залучення різних верств населення до регулярних занять фізичною культурою і спортом.

У Артемівському районі функціонують 2 стадіони, 9 футбольних полів, 26 спортивних залів, 33 спортивних майданчика, у тому числі 3 майданчика зі штучним покриттям (місто Сіверськ, с. Новолуганське, с. Яковлівка), спортивно-оздоровчий комплекс «Доломітчик», дитячо-юнацька спортивна школа Артемівського району.

На базі загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів району організована робота з усіх видів фізкультурно-оздоровчої роботи, до якої залучили дітей шкільного віку. На базах загальноосвітніх шкіл працює 6 спортивних клубів, у яких займається 178 дітей.

У дитячо-юнацькій спортивній школі працювало 3 відділення з футболу, легкої атлетики, бадмінтону. Займаються тут 321 юний спортсмен, що складає 11 % від загальної чисельності дітей шкільного віку району, які віднесені до основної групи за станом здоров’я.

У спортивно-оздоровчому комплексі «Доломітчик» працюють 7 спортивних секцій, у яких займається 105 осіб. Протягом року проводилась учбово-тренувальна, оздоровча та спортивно-масова робота.

У районі створені умови для занять фізичною культурою та спортом дітей соціально-незахищених категорій. Діти пільгових категорій постійно беруть активну участь в різних спортивних заходах та святах. Цим дітям надається право відвідувати спортивні споруди та секції безкоштовно.

 
24.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах