Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Плавчиня із Соледару Ганна Дзеркаль встановила два рекорди України на Кубку Володимира Сальникова

19-20 грудня в Санкт-Петербурзі проходив Кубок Володимира Сальникова з плавання.

Донецьку область у складі збірної команди України представляла майстер спорту міжнародного класу з плавання із Соледару Ганна Дзеркаль.

Наша спортсменка завоювала чотири медалі – три «срібла» та одну «бронзу», встановивши два рекорди України.

Перший національний рекорд Ганна встановила у фіналі 100 м брасом, фінішувавши з другим часом – 1:05.66 хв. Цим результатом Дзеркаль покращила на сім сотих секунди рекорд України Ганни Хлістунової, який протримався вісім років. Остання встановила його на чемпіонаті Європи у Гельсінках у 2006 році (1:05.73 хв.).

Другий рекорд України наша плавчиня встановила на дистанції 50 м брасом, де здобула бронзову медаль – 30.37 с. Так вона покращила на цілих сорок сотих секунди власний же результат, який показала в цьому році на чемпіонаті світу з плавання на короткій воді в Досі (30.77 с).

Ще дві срібні нагороди Ганна Дзеркаль завоювала на дистанціях 200 м брасом (2:22.50 хв.) та 100 м комплексним плаванням (1:00.72 хв.).

Кубок Володимира Сальникова – традиційні міжнародні змагання, які проводяться в Росії вже у восьмий раз. Цього року участь у них взяли більше 300 плавців з 11-ти країн.

 
24.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах