Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Виїзне засідання колегії Міністерства молоді та спорту України присвятили темі масового спорту

23 грудня в місті Тетіїв Київської області відбулося виїзне засідання колегії Міністерства молоді та спорту України.

Основним питанням порядку денного стало обговорення розвитку масового спорту в Україні.

Учасниками виїзного засідання колегії були Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, заступники Міністра, інші керівники Міністерства, члени Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, президенти всеукраїнських федерацій з видів спорту, керівники структурних підрозділів облдержадміністрацій, які відповідають за питання фізичної культури та спорту, та інші спеціалісти галузі.

Участь у заході взяв і начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

Як повідомляється на офіційному сайті Міньмолодьспорту, за підсумками візиту до міста Тетіїв Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов зазначив: «Розвиток та збереження структури масового спорту – це один з пріоритетів роботи Міністерства молоді та спорту. Зважаючи на непросту економічну ситуацію в країні, ми робитимемо все можливе, аби підтримувати роботу ДЮСШ, зокрема в районних центрах та невеликих містах. Адже саме зайняття в спортивних секціях та здоровий спосіб життя є альтернативою вулиці для наших дітей».

 
23.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах