Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відбувся перший турнір Краматорська з тристоронніх шахів

20-21 грудня в Краматорську відбувся Перший міський турнір з російських шахів «Срібна Тура». Його організатором став Краматорський шаховий клуб «Руські шахмати». Змагання відбулися за підтримки Спілки громадських організацій «Совість» і Центральної дитячої бібліотеки.

У турнірі взяли участь 27 учнів зі шкіл № 3, 4, 8, 23, 24, 32. Змагання проходили в чотири тури, переможці в особистому заліку і командній першості визначалися за сумою набраних очок.

Призові місця турніру розподілилися так: у особистій першості перше-друге місце розділили між собою Олександр Білоус (ЗОШ № 23) і Владислав Вінкерт (ЗОШ № 23), а замкнув трійку кращих Євген Носов (ЗОШ № 32). У командній першості лідирували представники ЗОШ № 23, 32 і 3.

Про нову шахову гру в Україні вперше було заявлено в жовтні 2012 року в Донецьку, де Краматорськ представив проект «Інтелектуальне місто». Навесні 2013 року пройшов презентаційний турнір російських шахів у Відні (Австрія) в посольстві України. Тристоронні шахи розвивають широту обхвату ситуації, вміння швидко перебудовувати тактику, змінювати стратегію, враховуючи постійно мінливі комбінації. Щонеділі з 14.00 до 17.00 клуб «Руські шахмати» працює в центральній дитячій бібліотеці ім. Пушкіна (вул. Паркова, 14).

 

За інформацією інтернет-видання «Восточный проект»
http://www.vp.donetsk.ua/

 
23.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах