Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі пройшов традиційний дитячо-юнацький турнір з плавання на призи Данила Чуфарова

20 грудня в Маріуполі в плавальному басейні «Нептун» відбувся традиційний дитячо-юнацький турнір на призи Заслуженого майстра спорту України Данила Чуфарова.

У змаганнях взяли участь 232 спортсмена з Донецької та Запорізької областей.

Турнір проходив у трьох вікових групах: 1999-2000 рр. н. – старша, 2001-2002 рр. н. – середня, 2003-2004 рр. н. – молодша. Крім того, спортсмени 2005 року народження і молодше змагалися в рамках першості ДЮСШ «Іллічівець».

За підсумками запливів переможцями та призерами на всіх дистанціях стали 72 спортсмени, які вибороли медалі, грамоти та спортивні призи. Також 3 команди по 4 учасника в складі естафет отримали по великому подарунковому торту.

Переможців та призерів нагороджували: начальник управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради Олег Муравйов, Олімпійський чемпіон 1980 р. Олександр Сидоренко (Маріуполь), дворазовий призер Паралімпійських ігор Ярина Матло (Рівне), чемпіони та призери чемпіонатів світу та Європи Максим Ісаєв (Кривий Ріг), Олександр Комаров (Маріуполь) та Ярослав Семененко (Донецьк).

За підсумками двох дистанцій, що пропливли всі учасники змагань, у кожній віковій категорії було визначено найкращого спортсмена, який і був названий переможцем турніру на призи Данила Чуфарова. Кубки та цінні призи з рук організатора заходу отримали: Яна Мудрагель, Микола Горбулев, Анастасія Бузлана, Єгор Димидов, Ксенія Некрасова, Микита Пономаренко.

Крім того, кожен учасник спортивного свята отримав солодкий подарунок.

Усі, хто прийшов на захід, у один голос заявляли, що раді такій спортивній події, і висловлювали сподівання, що турнір на призи Данила Чуфарова і надалі радуватиме молодих плавців Маріуполя, з кожним роком збираючи все більше учасників з різних куточків нашої країни.

 
За інформацією інтернет-видання «Мариупольские новости»
 
23.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах