Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі підвели підсумки футбольного сезону 2014 року

У Маріуполі в Палаці культури «Молодіжний» відбулося вшанування та нагородження команд-призерів футбольного сезону 2014 року.

На заході був присутній міський голова Юрій Хотлубей. Вітаючи присутніх, він зазначив, що Маріуполь багатий на людей, які ведуть активний спосіб життя. За кількістю футбольних полів, спортивних і дитячих ігрових майданчиків місто займає лідируючі позиції в області, і надалі продовжує зміцнювати цей напрямок. Юрій Хотлубей підкреслив, що в місті, поряд з дорослим футболом, активно розвивається і набирає обертів футбол серед підростаючого покоління, і даний напрямок активно підтримується міською владою. За словами Маріупольського міського голови, у Маріуполі існує хороша база для розвитку даного виду спорту, і це дає можливість розвивати як аматорське, так і професійне спрямування популярної гри. Юрій Хотлубей висловив слова подяки Володимиру Бойку, який, незважаючи на стан здоров’я, продовжує підтримувати команду «Іллічівець», що зберігає за собою місце в Прем’єр-лізі України.

Після вступної частини справа перейшла до урочистої церемонії нагородження. Переможці та призери міських змагань з рук голови федерації футболу міста Маріуполя Олександра Тохтаря отримали грамоти, медалі та почесні трофеї. А тим, хто брав активну участь у розвитку міського футболу, Юрій Хотлубей вручив Почесні грамоти міської ради та Подяки міського голови.

Абсолютним чемпіоном футбольного сезону 2014 стала команда «Портовик» Маріупольського морського торгового порту. Срібним призером стала команда «Титан» киснево-конвертерного цеху комбінату ім. Ілліча, а бронзовим – команда «Лідер-ONE», що представляє приватну структуру міста.

На завершення заходу, голова федерації футболу Маріуполя Олександр Тохтарь та заступник голови федерації футболу Олександр Васютич вручили міському голові Юрію Хотлубею Почесний знак і Почесну грамоту ветерана футболу України від президента федерації футболу України Анатолія Конькова.

 
08.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах