Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


З Днем місцевого самоврядування

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик привітав працівників місцевого самоврядування області з професійним святом:

     "Шановні колеги!

     Від спортивної громадськості Донеччини щиро вітаємо Вас з Днем місцевого самоврядування!

     Місцеве самоврядування – найбільш наближена до людей складова публічної влади. Подальше зміцнення нашої державності неможливе без повноцінного та ефективного його розвитку, запорукою якого має бути тісна та конструктивна співпраця усіх гілок влади з громадою.

     На Вас покладена велика відповідальність за розвиток фізичної культури та спорту територіальних громад. Виконуючи свою місію, Ви щодня забезпечуєте соціальну стабільність, спрямовуєте місцеву ініціативу на збереження і розвиток спортивного руху регіонів.

     Лише злагоджена щоденна праця, ініціатива та енергія всіх без винятку територіальних громад сприятимуть зміцненню і розвитку спортивної інфраструктури і примноженню спортивних традицій.

     Бажаємо всім творчої наснаги, плідної роботи, успіхів та громадської підтримки у подальшій діяльності на благо держави та заради зміцнення народовладдя в Україні.

     Мирного неба і благополуччя Вам та Вашим родинам!"

 
07.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах