Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Плавчиня із Соледару Ганна Дзеркаль встановила рекорд України у Досі

З 3 по 7 грудня у Досі (Катар) проходить чемпіонат світу з плавання на короткій воді.

Представниця Донецької області, майстер спорту міжнародного класу з плавання із Соледару Ганна Дзеркаль встановила на світовій першості новий рекорд України

Спортсменка фінішувала у запливі на 50 м брасом за 30.77 с, посівши сімнадцяте місце.

Таким чином, Дзеркаль покращила свій же рекорд України на цій дистанції, який було встановлено на чемпіонаті України в Білій Церкві цього року (30.92 с).

Також Ганна пройшла до півфіналу чемпіонату світу в запливі на 100 м комплексним плаванням, де фінішувала тринадцятою (1:00.35 хв.). Усього кілька сотих секунди відділило Дзеркаль від нового рекорду України. Півфінальні запливи стартують 4 грудня о 17 годині за київським часом.

Усього Україну на чемпіонаті світу в Досі представляють вісім найсильніших плавців країни. Окрім Ганни Дзеркаль, яка є бронзовою призеркою чемпіонату Європи, у Катарі виступають рекордсменка Європи, чемпіонка Європи і світу Дарина Зевіна; чемпіон Європи Андрій Говоров; срібний призер Всесвітньої літньої Універсіади Сергій Фролов; срібний призер чемпіонату Європи Валерій Димо; чемпіонка Європи серед юніорів Марія Лівер; срібний призер чемпіонату Європи серед юніорів Богдан Плавін; багаторазовий чемпіон України Андрій Коваленко.

 
04.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах