Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулися обласні змагання з дзюдо

28-29 листопада в Краматорську пройшов чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат до 17 років.

Участь у змаганнях взяли 6 команд з Димитрова, Ясинуватої, Слов’янська, Слов’янського району, Красного Лиману та Краматорська. Усього – 36 спортсменів, 25 хлопчиків та 11 дівчаток.

Урочисте відкриття чемпіонату відвідав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. У своєму привітанні до учасників він у черговий раз наголосив на важливості проведення подібного рівня змагань у містах, де встановлений мир.

За підсумками обласного чемпіонату шість переможців опинилися в команді Краматорського СК «Спринт»: серед хлопців – у вагових категоріях 90 кг, +90 кг, серед дівчат – у вагових категоріях 40 кг, 52 кг, 70 кг та +70 кг.

Чотири кращих дзюдоїста змагань були представниками команди Красного Лиману – у вагових категоріях 60 кг та 81 кг (юнаки), 57 кг та 63 кг (дівчата).

 

Три звитяги здобули спортсмени Ясинуватої – у вагових категоріях 46 кг і 50 кг (юнаки), 48 кг (дівчата), а також Слов’янська – у вагових категоріях 55 кг, 66 кг та 73 кг (юнаки).

Одна перемога у ваговій категорії 44 кг серед дівчат на рахунку команди Слов’янського району.

Додамо, що змагання в Краматорську стали відбірковими до чемпіонату України, який пройде 9 грудня в Києві – там готуються виступити найсильніші дзюдоїсти області 1998-2000 років народження.

 
02.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах