Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольські дзюдоїсти з обмеженими фізичними можливостями здобули 6 медалей на чемпіонаті України

28-30 листопада у Вінниці пройшов чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів з порушенням слуху.

Усього на змагання прибуло 11 команд.

Збірна Донецької області була складена тільки з маріупольських спортсменів комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик». Вихованці тренера-викладача Віталії Врублевської виконали «план-мінімум». Новачкам випала нагода поборотися з найсильнішими дзюдоїстами України, скласти іспит на міцність, а досвідченим – підтвердити статус найсильніших.

Так, дебют Анастасії Чалої був блискучим. Перший старт – і чемпіонський титул у ваговій категорії 63 кг серед жінок. Другі змагання всеукраїнського масштабу стали вдалими для 14-тирічної Валерії Малошик, яка піднялася на третю сходинку п’єдесталу пошани у ваговій категорії 63 кг. Олена Нехаєва завоювала друге місце у ваговій категорії 57 кг, Євген Нехаев став чемпіоном України у ваговій категорії 81 кг. У категорії понад 100 кілограм «срібло» отримав Андрій Погорілий, а бронзова призерка Дефлімпійських ігор Марина Погорєлова в черговий раз підтвердила статус найсильнішої, піднявшись на найвищу сходинку п’єдесталу пошани.

Під час підведення підсумків на виконкомі федерації тренерська рада складе список членів і кандидатів національної збірної перед майбутнім чемпіонатом Європи, який відбудеться в червні 2015 року в Болгарії.

 
01.12.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах