Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас 2004» переміг на дебютному офіційному турнірі

Команда дитячо-юнацької спортивної школи хокейного клубу «Донбас» 2004 року народження завоювала свій перший титул на турнірі в Білій Церкві, який проходив 29-30 листопада.

На змаганнях, учасниками яких були п’ять українських команд, донецький колектив виграв усі чотири матчі із загальним рахунком 35:6. Цінності такому результату додає той факт, що для «Донбасу 2004» цей турнір став першим у історії. До цього юні хокеїсти не проводили повноцінних матчів на весь майданчик.

Протягом турніру підопічні Володимира Карабаджака по черзі обіграли харківський «Союз» (7:2), київські «Крижинку» (5:3) та «Сокіл» (6:1), білоцерківський «Білий Барс» (17:1). У турнірі, у якому зароджувалося майбутнє українського хокею, донецька команда продемонструвала найкращий показник результативності, а також найбільш надійну гру в обороні.

Організатори змагань також відзначили індивідуальними нагородами двох хокеїстів «Донбасу 2004». Кращим захисником турніру в Білій Церкві був визнаний Дмитро Смагло, а кращим бомбардиром став Веніамін Трандафілов.

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
30.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах