Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янськ на «Торські ігри» з’їхалися борці вільного стилю з усієї України

28 листопада в Слов’янську стартував XII Відкритий всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Торські ігри».

Спортивний корпус Донбаського державного педагогічного університету зустрів найсильніших спортсменів з усієї України – усього понад 120 учасників. Цього року масштаб змагань не такий великий, багато спортсменів не приїхали в зв’язку з бойовими діями, але в цілому турнір проходить на високому рівні, - повідомляє slavgorod.com.ua.

На урочистому відкритті змагань були присутні: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міськради Олександр Міщенко, президент федерації вільної боротьби Слов’янська Юрій Кононенко, чемпіон світу та Європи з самбо серед ветеранів Георгій Пишняк.

У своєму зверненні до учасників Володимир Мицик зазначив, що даний захід – візитна картка Слов’янська, і ці змагання знають у всій Україні. «Дитячі очі горять, а заради цього варто жити і працювати», - підкреслив Володимир Мицик.

Підсумки турніру підіб’ють 30 листопада.

 
28.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах