Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юний тхеквондист з Дружківки завоював «золото» клубного чемпіонату Європи

25-26 листопада в турецькому Белеку пройшов другий у історії клубний чемпіонат Європи з тхеквондо ВТФ.

У другий день чемпіонату відбулися змагання серед юніорів та кадетів.

Донецьку область у складі збірної команди України представляв 14-річний вихованець Дружківської дитячо-юнацької спортивної школи Максим Носуля, переможець і призер всеукраїнських та міжнародних змагань.

У Туреччині Носуля змагався в категорії кадети у ваговій категорії до 61 кг. На шляху до фіналу Максим спочатку залишив без медалей росіянина Азамата Тігієва, перемігши суперника з рахунком 12:6. Потім у півфіналі він був сильнішим за іспанця Хуана Антоніо Саура Убеда – 9:2. У поєдинку за чемпіонське звання спортсмен з Дружківки зустрівся з харків'янином Дмитром Маркіним, якого переміг з рахунком 19:3 і, таким чином, отримав золоту медаль.

Усього збірна України серед юніорів та кадетів завоювала на клубному чемпіонаті Європи 16 медалей: 5 золотих, 3 срібних та 8 бронзових.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної громадськості вітає спортсмена з успішним виступом на європейській першості та бажає нових досягнень на майбутніх змаганнях.

 
27.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах