Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У школі Краматорська створений хокейний спецклас

Загальноосвітня школа № 35 в місті Краматорськ сформувала у своїй паралелі третіх класів хокейний спецклас для дітей дитячо-юнацької спортивної школи хокейного клубу «Донбас».

Хокейний спецклас стане четвертим у паралелі третіх класів 35-ї школи, а навчатися в ньому будуть більше 25 хокеїстів команди ДЮСШ ХК «Донбас» 2006 року народження.

Завдяки створенню такого спецкласу діти зможуть проводити по два тренування в день, не завдаючи шкоди навчальному процесу. Враховуючи, що навчання проходить у форматі п’ятиденки, у один з двох вихідних днів команда братиме участь у ігровому тренуванні, тобто проводити товариський матч. Усі трансфери дітей від краматорської школи № 35 до Арени «Альтаїр» у Дружківці і назад будуть здійснюватися силами клубних автобусів ХК «Донбас».

«Спецклас – це найвищий ступінь розвитку дітей як хокеїстів. Вище спецкласу може бути тільки команда майстрів. Завдяки такій формі навчання хлопці стануть справжньою командою, тому що аж до свого випуску вони будуть тренуватися і вчитися в школі разом. За такими спецкласами майбутнє українського хокею! Головне, що в спецкласі немає пріоритетів для навчання або тренувань – ці процеси рівні і не заважають один одному», - каже головний тренер «Донбасу 2006» Олександр Селютин.

Директор загальноосвітньої школи № 35 Михайло Ридош сказав, що для вихованців ДЮСШ ХК «Донбас» створюються максимально зручні умови для навчання.

«Наша школа має математичний ухил, але тепер ми можемо говорити, що і спорту у нас приділяється велика увага. Ми з радістю прийняли дітей з дитячо-юнацької спортивної школи ХК «Донбас», створивши для них такі спеціальні умови. Принаймні, ми намагалися зробити все, щоб їм було зручно одночасно вчитися і займатися своїм улюбленим видом спорту. У дитинстві я і сам займався спортом, і зараз продовжую, тому чудово розумію як це важливо», - розповідає Михайло Іванович.

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
27.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах