Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Гирьовики Донеччини стали призерами чемпіонату світу

20-24 листопада в місті Гамбург (Німеччина) пройшов чемпіонат світу з гирьового спорту серед дорослих та юніорів.

Найзначніші міжнародні змагання серед гирьовиків цього року зібрали рекордну кількість учасників – 545 чоловік з 35-ти країн світу.

У складі збірної команди України Донецьку область представляли чотири спортсмени: Артур Сасік і Станіслав Клименко – серед професіоналів, В’ячеслав Смоляченко і Руслан Венжега – серед аматорів.

У різних категоріях та вправах гирьовики Донеччини здобули ряд нагород.

Артур Сасік завоював «бронзу» в командних змаганнях естафети серед дорослих. Станіслав Клименко у свій останній юніорський чемпіонат виборов відразу три срібні медалі серед юніорів (двоборство, довгий цикл та естафета) та дві срібні медалі – серед чоловіків (двоборство та довгий цикл). Серед аматорів «срібло» в змаганнях з двоборства отримав В’ячеслав Смоляченко.

За підсумками змагань збірна команда України посіла третє загальнокомандне місце, поступившись тільки командам Росії та Казахстану. П’ятірку лідерів замкнули команди Латвії та США.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної громадськості вітає спортсменів із завоюванням нагород на чемпіонаті світу та бажає яскравих виступів на майбутніх змаганнях.

 
26.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах