Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлетка Олена Коханенко здобула «бронзу» на юніорському чемпіонаті Європи

У місті Лімасол (Кіпр) проходить чемпіонат Європи з важкої атлетики серед юніорів та молоді до 23-х років.

Вчора, 25 листопада, завершилися змагання серед юніорок у ваговій категорії до 63 кг.

У складі збірної України Донецьку область тут представляли дві спортсменки: Олена Коханенко (Донецьк-Харцизьк, тренери – Едуард Нафанець, Павло Таймазов) та Альона Шевкопляс (Донецьк-Харцизьк, тренери – Володимир Руденко, Денис Задрановський).

У вправі ривок обидві важкоатлетки підняли «бронзовий» результат – 89 кг, а показник власної ваги поставив Олену на третє, а Альону – на четверте місце.

У поштовху Коханенко підняла 108 кг. Таким чином, результат спортсменки в сумі двоєборства склав 197 кг, що принесло їй бронзову медаль.

 

Шевкопляс підняла у поштовху 100 кг, набравши у сумі двоєборства 189 кг. Це дозволило важкоатлетці в підсумку посісти 5-ту позицію серед десяти спортсменок.

Переможницею у ваговій категорії 63 кг стала росіянка Діана Ахметова з результатом 230 кг (109 кг у ривку і 121 кг у поштовху), а друге місце посіла білоруска Дарина Цевелєва – 215 кг (95 кг + 120 кг). Четверту сходинку, між нашими Оленою Коханенко і Альоною Шевкопляс, зайняла представниця Туреччини Мехтап Курназ, результат якої – 196 кг (88 кг + 108 кг).

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної громадськості вітає важкоатлеток Донеччини та їх тренерів з успішним виступом на європейській першості та бажає нових досягнень та спортивного завзяття.

 
26.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах