Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Протягом листопада в Красноармійському районі провели ряд змагань

У поточному місяці в Красноармійському районі пройшли чотири спортивних заходи.

2 листопада на базі Красноармійської ДЮСШ відбулися змагання з настільного тенісу серед ветеранів спорту в категоріях 40-50 років і старше 51 року. Організаторами виступали сектор у справах сім’ї, молоді та спорту і районне ФСТ «Колос». Переможцями змагань стали Олександр Дегтяр (40-50 років) і Євген Ситник (від 51 року). Найактивнішими виявилися Сергіївські, Срібненські та Гродівські ветерани спорту.

15 листопада в будинку культури с. Гришине пройшли районні змагання з гирьового спорту. Їх учасниками були близько 30 спортсменів, розподілені за п’ятьма категоріями: 3 вагові категорії серед юнаків/чоловіків, змагання серед дівчат та підлітків до 14 років. Головою суддівської колегії був Валерій Білицький, тренер-викладач районного ФСТ «Колос». Його вихованці вдало виступили на Кубку України з гирьового спорту, що проходив 3-6 жовтня у Львові: майстер спорту міжнародного класу Леон Білицький став володарем Кубку України, показавши кращий результат, Аліна Білицька посіла 4 місце серед жінок.

20 листопада на базі Красноармійської ДЮСШ проводилися змагання серед людей з обмеженими можливостями. Учасники, яких було близько 20 осіб, змагалися з шашок, настільного тенісу, дартс, киданню кілець. Організаторами виступили голова районної Красноармійської громадської організації інвалідів Катерина Сахарова і сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації. Усі учасники отримали цінні подарунки.

22 листопада в Красноармійському районі відбулися змагання з настільного тенісу серед колективів фізичної культури району. Усього в них взяло участь 22 спортсмени, а найбільш активними виявилися тенісисти Сергіївської сільської ради та Гродівської селищної ради.

Фінансування спортивних заходів відбувалося за рахунок коштів цільової програми розвитку фізичної культури та спорту Красноармійського району.

 
25.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах