Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці сформовано склад хокейної команди «Донбас 2006»

Дитячо-юнацька спортивна школа хокейного клубу «Донбас» сформувала склад команди «Донбас 2006» з дітей, які раніше навчалися в донецьких ЛСК «Алмаз» і «Лідер».

Старший тренер ДЮСШ ХК «Донбас» Олександр Селютін розповів про те, як в Дружківці була відновлена команда «Донбас 2006».

«У структурі ДЮСШ ХК «Донбас» на даний момент є чотири основні дитячо-юнацьких команди – це 2003, 2004, 2005 і 2006 рр. народження. Так як повноцінне функціонування ДЮСШ у Донецьку зараз неможливо, наш хокейний клуб при допомозі благодійного фонду Бориса Колесникова організував навчання цих дітей в Дружківці, на льоду Арени «Альтаїр».

При переїзді в Дружківку всім сім’ям наших юних хокеїстів була надана компенсація за житло в розмірі 1500 гривень на місяць. Крім того, що наші донецькі вихованці змогли продовжити тренування зі своїми тренерами та друзями, вони також не будуть відірвані від процесу шкільного навчання, що дуже важливо в цьому віці. Дружківські школи з радістю прийняли нових учнів у свої класи.

З кожною дитиною і з кожним батьком велася індивідуальна робота. Не всі сім’ї до переїзду в Дружківку залишалися в Донецьку, є сім’ї, які вже встигли перебратися в Київ, Дніпропетровськ, Севастополь і навіть Москву, але зараз вони всі повернулися в рідний для них клуб.

Окремо відзначу, що в спецклас 2006 року народження, яким займаюся безпосередньо я, деякі вихованці ще доїжджають. До нового року їх число складе 25-30 осіб. Така ж ситуація по 2005 року», - каже Олександр Володимирович.

Нагадаємо, що ДЮСШ ХК «Донбас» запрошує дітей 2005 року народження, які раніше навчалися в групах хокею в донецьких ЛСК «Лідер» і «Алмаз», продовжити заняття на базі Льодової Арени «Альтаїр» в місті Дружківка.

Для отримання більш докладної інформації необхідно зв’язатися з тренерами ДЮСШ ХК «Донбас» Григорюком Матвієм Євгеновичем (телефон 095-892-41-38) або Мосіним Андрієм Валерійовичем (телефон 066-011-50-24).

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
21.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах