Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тхеквондисти Донеччини здобули 6 нагород на чемпіонаті України в Харкові

У Харкові завершився чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед дорослих та юнаків та чемпіонат України з тхеквондо пумсе.

Участь у змаганнях взяло понад 500 спортсменів з 19-ти областей України та міста Києва, які крім медалей вели боротьбу за місця в національній збірній.

Мала своє представництво на змаганнях і Донецька область. Усього наші спортсмени здобули на змаганнях 6 нагород: 2 золоті, 3 срібні та 1 бронзову.

У ваговій категорії понад 87 кг чемпіоном став Михайло Шелест з Дружківки (1992 р. н.). У фіналі він здобув перемогу над своїм земляком Володимиром Червоницьким (1996 р. н.).

«Мій спортсмен зміг зайняти перше місце, і це при тому, що він практично рік не виступав. Він зміг відпрацювати сильно і потужно. Михайло не загубив свою техніку, і фізика не підвела, тому я дуже задоволений. Будемо продовжувати тренуватися. Михайло спортсмен дорослий, і йому зараз доводитися поєднувати роботу і тренування. Проте, будемо намагатися виїжджати, і не пропускати всі турніри і змагання. Хочеться відзначити виступи молодих спортсменів. Молодь вже наступає на п'яти. Багато з них виїжджають на змагання за кордон, привозять нові прийоми, нові фішки. Молодь вона завжди була цікавішою, свіжішою. Важко конкурувати з молодими спортсменами, але ми намагаємося», - зазначив у коментарі для сайту Федерації тхеквондо (ВТФ) України тренер Михайла Юрій Бирюков.

Ще одну золоту медаль для Донецької області завоювала в змаганнях серед дівчат Поліна Тарапата (2002 р. н.), яка виступала у ваговій категорії до 50 кг.

«Срібло» також отримали Євген Міркулов (вагова категорія до 30 кг) і Артем Гарбар (вагова категорія до 41 кг). Обидва спортсмени 2003 р. н., представляли ДЮСШ Дружківки.

Бронзову нагороду змагань до скарбнички Донецької області поклала дружківчанка Юлія Червоницька (2002 р. н.), яка стала третьою у ваговій категорії до 55 кг.

 
20.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах