Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вихованці маріупольської школи боротьби стали призерами турнірів у Росії

На XI Всеросійському фестивалі зі спортивної боротьби, який проходив у Москві з 12 по 14 листопада, маріупольські спортсменки двічі піднялися на п’єдестал пошани.

Учасниками турніру були борці вільного стилю – юнаки та дівчата 1998-2000 років народження з Російської Федерації та України. Усього на килими вийшли 282 спортсмени. Серед них – вихованки тренера-викладача Маріупольської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3 Андрія Єфремова. Дар’я Бобрулько (на фото справа), яка виступала у ваговій категорії до 56 кг, здобула 5 перемог і стала переможницею Фестивалю. Юлія Плетнікова у ваговій категорії 49 кг також провела 5 поєдинків і, поступившись в одному, посіла друге місце.

На Всеросійському турнірі на призи Ямало-Ненецького автономного округу в м. Тарко-Сале не менш успішно Маріупольську КДЮСШ № 3 представили борці греко-римського стилю.

За право називатися кращими борцями змагань з 14 по 16 листопада змагалися Олександр Трифонов (тренер – Арменак Айрапетян), Микола Крисов і Леонід Артьоменко (тренер – Дмитро Харалгін). Цього разу удача була на боці Миколи Крисова, який завоював бронзову нагороду змагань.

 

 
19.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах