Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі відбувся традиційний турнір з міні-футболу

15 листопада в с. Старченкове Володарського району відбувся традиційний турнір з міні-футболу пам’яті Героя Радянського Союзу Степана Машковського.

На турнір прибули всі вісім команд району. У результаті жереба на першому етапі зійшлися команди «Спартак» – «Олімпік», «Нива» – «Малинівка», «Райцентр» – «Легіон», «Зоря» – «Скіф». За його підсумками півфінали склали пари «Спартак» – «Нива» і «Райцентр» – «Зоря».

Як зазначили організатори змагань, протистояння зазначених суперників завжди викликають великий інтерес. На висоті в цьому турнірі виглядав «Спартак». Без особливих зусиль він обіграв «Ниву» і вийшов у фінал. У другому півфіналі інтрига традиційно збереглася до закінчення матчу. На перших хвилинах «Зоря» відзначилася у воротах суперника. У другій половині «Райцентр» зрівняв рахунок, але на останній хвилині зорянці знову досягли успіху. Перемога з мінімальним успіхом дала право останнім боротися у фіналі за головний приз.

У боротьбі за третє місце між командами «Райцентр» і «Нива» в основний час була зафіксована нічия 3:3. У серії пенальті фортуна посміхнулася «Райцентру».

Фінал вийшов на диво. «Спартак» свою перевагу став демонструвати вже з перших хвилин. Завдяки активним діям нападників, Сергій Піддубний протягом 5 хвилин двічі «розписався» у воротах зорянців. Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу «Спартака» з рахунком 5:1.

Федерація футболу Володарського району вітає всі футбольні команди із закінченням сезону і чекає нових зустрічей вже в наступному 2015 році.

 
18.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах