Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини здобули 8 медалей на чемпіонаті України з фехтування на візках

З 1 по 5 листопада в Києві пройшов чемпіонат України з фехтування на візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Донецьку область на змаганнях представляли 4 спортсмени: майстер спорту України міжнародного класу Юлія Лисенко, майстер спорту України Віктор Скібіцький та кандидати у майстри спорту України Олег Капустін і Сергій Шавкун.

Чемпіонат України приніс багато сюрпризів та відкриттів, а виступ донеччан став дуже яскравим – у доробку наших фехтувальників опинилось 8 нагород: 3 золотих, 1 срібна та 4 бронзові.

Кандидат в національну збірну команду України з фехтування на візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон та призер Кубків, чемпіонатів України, Кубків світу, Юлія Лисенко стала кращою в шпазі та другою в рапірі.

Кандидат в національну збірну команду України з фехтування на візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, майстер спорту України, чемпіон та призер Кубків, чемпіонатів України, Кубків та чемпіонатів Європи, світу, Віктор Скібіцький посів І місце в шпазі та ІІІ місце в рапірі.

Кандидат в національну збірну команду України з фехтування на візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, кандидат у майстри спорту України, чемпіон та призер Кубків, чемпіонатів України, Олег Капустін став першим у шпазі та третім у рапірі.

Кандидат у майстри спорту України з фехтування на візках Сергій Шавкун посів в шпазі та рапірі треті місця.

Спортсмени тренуються під керівництвом Заслуженого тренера України, тренера-викладача Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів Надії Борболюк.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної громадськості вітає спортсменів з успішним виступом на чемпіонаті України та бажає нових перемог на міжнародних аренах.

 
08.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах