Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську відбулася апаратна нарада з керівниками обласних спортивних організацій

5 листопада в Красноармійську пройшла апаратна нарада з керівниками обласних організації сфери фізичної культури та спорту, підпорядкованих управлінню з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, та організацій, які знаходяться на фінансовій підтримці Донецької обласної ради.

На порядку денному розглянуто підсумки роботи зазначених обласних організацій за жовтень 2014 року та проблемні питання в їх роботі, а також зазначено шляхи подальшої діяльності в існуючих складних умовах.

З метою координації відповідної роботи, згідно з офіційними наказами, діяльність обласних організацій переведено в міста області, у яких не проводиться АТО.

Серед основних результатів роботи управління було відзначено, що всього на офіційних всеукраїнських та міжнародних змаганнях здобуто понад 900 медалей різного ґатунку, у т.ч. 440 медалей з олімпійських видів спорту, з них 165 – золотих, 126 – срібних, 149 – бронзових. Завдяки відбудованій системі спортивно-масових заходів, згідно календарного плану, проведено більше 200 обласних змагань.

Також на нараді обговорено рекомендації Парламентських слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму щодо шляхів реформування сфери фізичної культури і спорту. В рамках обговорення проаналізовано проект нової редакції Закону України «Про фізичне виховання та спорт».

 
06.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах