Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Школа дистанційного навчання ХК «Донбас». Відеоурок № 1

Школа дистанційного навчання ХК «Донбас» представляє першу серію навчального відео для юних спортсменів і всіх, хто просто хоче вести здоровий спосіб життя.

Як повідомлялося раніше, відеоуроки виходитимуть на сайті хокейного клубу «Донбас» на постійній основі. Кожен з відеоуроків матиме свою мету і тему. Допомагати правильно навчатися і пізнавати всі секрети хокею, катання на ковзанах і здорового способу життя допомагатимуть старший тренер ДЮСШ ХК «Донбас» Олександр Селютин, а також вихованці школи хокейного клубу.

Темою першого видеоуроку стала основа всього спорту – щоденна ранкова зарядка. Акцент у дебютному випуску школи дистанційного навчання ХК «Донбас» робиться на правильності виконання вправ, які допоможуть бадьоро почати новий день.

«Зарядка складається з комплексу вправ помірної навантаження, - каже Олександр Володимирович. - Тут не потрібно ставити рекорди. Завдання – налаштувати організм на нормальну активність. Ранкова зарядка стимулює всі внутрішні системи людини, включаючи розумову діяльність. Якщо людина бадьора і свіжа, то і шкільні науки даються легше», - стверджує тренер.

Крім правильної техніки виконання вправ, ви також дізнаєтеся, у яких умовах зарядка найбільш продуктивна, який одяг підходить для її виконання, як правильно дихати під час заняття зарядкою і чим потрібно її закінчувати. А також багато-багато іншого.

ХК «Донбас», канал у YouTube - https://www.youtube.com/user/HCDonbass

http://hcdonbass.com/news/school/shkola_distantsionnogo_obucheniya_videourok_1/

 
05.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах