Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Підсумки роботи Донецького обласного центру «Спорт для всіх» у жовтні

У жовтні в містах і районах Донецької області активна робота проводилась центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Усього в минулому місяці було організовано і проведено 102 заходи за місцем проживання, у яких було залучено близько 19 тисяч учасників.

4-5 жовтня в Дружківці на стадіоні «Машинобудівник» було проведено обласний турнір з футболу серед дітей. Участь у змаганнях взяло 4 команди: Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ і Костянтинівський район. Перемогла в змаганнях команда Костянтинівського району. Усі переможці та призери нагороджені кубками та грамотами Донецького обласного центру «Спорт для всіх».

У Донецькій області роботу з розвитку фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності проводять один обласний і 22 міських та районних центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Відповідальна місія роботи Донецького обласного центру «Спорт для всіх» полягає у формуванні у свідомості кожного жителя регіону потреби в руховій активності, як необхідної складової здорового способу життя та запоруки успішного розвитку в процесі життєдіяльності.

 
04.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах