Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький обласний центр «Спорт для всіх» всьоме став переможцем Всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків

Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у сьомий раз став переможцем Всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота», який проводиться серед усіх регіонів України.

Центр отримав пам’ятний кубок та грамоту Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає колектив Центру із черговим здобутком.

- Це досягнення стало можливим завдяки спільній роботі як спортивних фунціонерів, так і простих людей у різних містах нашого регіону. Донецький обласний центр «Спорт для всіх» протягом останніх семи років на відмінно виконує свою координуючу роль у цьому багатоскладовому процесі. Сподіватимемося, що покращення стану спортивних об'єктів в населених пунктах області спрятиме збільшенню кількості займаючихся фізичною культурою та спортом, - зазначив Володимир Мицик.

Нагадаємо, метою щорічного місячнику є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку шляхом облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону.

Участь в місячнику беруть підприємства, установи та організації усіх форм власності, учбові заклади, органи самоорганізації населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та мешканці області.

 
03.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах