Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі визначилися фіналісти Кубка міста з футболу

У Маріуполі підходить до завершення розіграш Кубка міста з футболу. За право володіти почесним трофеєм в сезоні 2014 року змагалися 16 команд.

У півфіналі «сліпий жереб» звів кращі футбольні колективи Маріуполя – «Портовик» та «Титан». На чудово підготовленому трав’яному газоні стадіону «Титан» обидві команди продемонстрували змістовний футбол. Аналізуючи зустріч, можна сказати, що «Портовик» володів ініціативою, що вилилося в три «сухих» голи. На думку любителів футболу, які спостерігали за матчем провідних команд, не найкращу гру провів молодий воротар «Титана».

У другому півфіналі на стадіоні «Олімп» інтрига була закручена сильніше. Після невиразного першого тайму команди «Лідер-ONE» і «ITV-ПДТУ» влаштували феєрію голів. За рахунку 3-1 на користь «Лідера», суперники скоротили розрив, а потім отримали право на 11-метровий удар. Тут відзначився воротар «Лідер-ONE», який парирував удар з «точки», а його партнери провели результативну контратаку. Підсумок матчу – 4-2.

У фіналі, який відбудеться 8 листопада на стадіоні «Західний» (початок – о 11.00), зустрінуться чемпіон міста 2014 року «Портовик» та бронзовий призер чемпіонату «Лідер-ONE». Особливої ​​інтриги перед вирішальним матчем додає той факт, що «Лідер-ONE» є єдиною командою, яка змогла обіграти «портовиків» цього року.

 
03.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах